Blue Paper en Amon -Re. Een fantastisch duo. Hoe ouder hoe gekker! De heren leven 24/7 buiten op een locatie waar ze heerlijk paard kunnen en mogen zijn.
14 augustus 1995

Blue Paper

Deze oude wijze heer heeft een hele sportcarrière achter de rug en mag nu lekker genieten van zijn seniorendag. Hij heeft een groot hart voor iedereen en is een vriendelijk reus. Blue Paper is eerlijk en betrouwbaar en geeft veel rust en vertrouwen. Samen slenteren we uren over het strand en door de duinen. Het is altijd een feestje om met hem op pad te zijn.

 

 

22 mei 2014

Jayden

Sensitief! Deze dame heeft de heren goed onder controle. Ze is heel duidelijk in wat ze wilt en laat zich absoluut niet om de tuin leiden. Haar grootste hobby is eten. Ze is heel nieuwsgierig en leert graag. Heb je haar vertrouwen, dan doet ze alles voor je.

 
29 juli 1996

Amon – Re

Showtime! Hij is ook de jongste niet meer, maar daar is weinig van te merken als er leuke merries in de buurt zijn. Dat hij daarna een dagje spierpijn heeft, neemt hij voor lief. Hij houdt van duidelijkheid en de puntjes op de i. Raapt alles voor je op en speelt graag een spelletje met je. Amon – Re is een echte grapjas met een klein hartje

Helaas hebben we afscheid moeten nemen. Je kan nu voor altijd blijven galopperen over groene weides en vergeet niet dat in onze weide altijd een plekje voor jou zal zijn. Rust zacht lieve Amon-Ré. Bedankt voor al je wijze lessen.

8 juli 2021