Individuele coaching

Individuele coaching helpt inzicht te geven in ambities, wensen en doelen, maar ook in ongenoegens, conflicten en problemen. Door daar vervolgens structuur in aan te brengen, groei je in je persoonlijke ontwikkeling. Door te reageren op jouw lichaamstaal laten de paarden jou in een sessie ervaren wat je oproept bij anderen. Ik zal deze reacties observeren en in een reflectiemoment objectief en oordeelloos aan je teruggeven waardoor er voor jou bewustwording kan plaatsvinden. Als jij je bewust bent van wat je doet kun je jouw gedrag veranderen.

Maar ook zonder een zo’n thema kan een sessie heel verhelderend zijn. Het paard reageert namelijk op wie je bent, met of zonder vraag.

Alle activiteiten gebeuren naast het paard, nooit erop. Je hebt geen ervaring met paarden nodig.

Eenmalige coachingssessie € 75,- incl. BTW (duurt ongeveer 90 minuten)

Om met ‘nieuw’ gedrag, een nieuwe houding of overtuiging te experimenteren kan een traject van 3 à 4 sessies je meer inzicht en verankering geven. Prijs op aanvraag.

Duo-coaching

Als duo heb je te maken met twee verschillende persoonlijkheden en soms loopt dat even niet lekker.

Samen met de paarden gaan we op zoek naar de oplossing voor jullie vraagstuk. We gaan bijvoorbeeld een oefening doen waarbij naar voren zal komen waarom jullie elkaar niet begrijpen. Communiceren jullie wel goed met elkaar? Is er een verschil tussen de verbale en non-verbale taal? Welke signalen worden onbewust naar elkaar gegeven?

De paarden helpen ons om deze onbewuste signalen bewust te krijgen. Ik observeer de sessie en zal tijdens een reflectiemoment mijn observaties objectief en oordeelloos aan jullie teruggeven. Zo help ik jullie de ervaring bewust te krijgen en wordt de oplossing voor jullie vraagstuk duidelijk en inzichtelijk.

Duo-coaching is geschikt voor (werk)partners, ouders met kinderen (vanaf de puberleeftijd), vrienden en vriendinnen.

Tarief per sessie: € 125,- incl. BTW (duurt ongeveer 90 minuten)

Om met ‘nieuw’ gedrag, houding of overtuiging te experimenteren kan een traject van 3 à 4 sessies jullie meer inzicht en verankering geven. Prijs op aanvraag.

Team coaching

Wat leeft er op de werkvloer? Als team kan je ook werken met de paarden. Al snel zal duidelijk worden hoe jullie als team met elkaar omgaan, wat het effect daarvan is en welke gevoelens dit oproept. Hoeveel ruimte krijgt en geeft een ieder? Hoe hoog is de druk? Communiceren jullie wel goed met elkaar? Is er een verschil tussen de verbale en non-verbale taal? Welke signalen worden onbewust naar elkaar gegeven? De paarden zullen een helder feedback geven. Deze feedback kunnen jullie meenemen en optimaliseren eenmaal terug op de werkvloer. Een super leuke en verfrissende manier om inzicht te krijgen in wat er speelt en wat de onderlinge verhoudingen zijn. 

Team coaching is maatwerk. Het bestaat uit een intake gesprek, een dag of deel daarvan coaching, nabespreking en groepsfoto. Kan ook als teambuilding of teamuitje ingezet worden. Prijs op aanvraag.

Team coachingsessies verzorg ik samen met mijn paardencoach collega Ilja van Unique Encounters of Harriet van HM Paard en Lifecoaching.