Welkom in onze weide! Ik ben Esther en samen met mijn paarden Blue Paper en Jayden zijn wij er voor jou!

Feedback by Horses werkt samen met re-integratiebureau Nieuwe Koers uit Beverwijk.

Kies je voor re-integratiebureau Nieuwe Koers, dan heb je de mogelijkheid om coaching met inzet van paarden in te zetten als onderdeel van jouw traject. Met behulp van paarden worden bepaalde vragen onderzocht waar je mee zit, waarbij je zelf de regie houdt. Je komt zelf in actie en gaat met jezelf aan het werk, terwijl de paarden om je heen lopen en af en toe iets laten zien, iets doen of juist niets doen. Door hun feedback ga jezelf nadenken over de vragen die je hebt.

Bespreek de mogelijkheden met de re-integratie specialist van Nieuwe Koers en dan zien wij je graag in onze weide.

We hebben zelf een leuke baan, en dat gunnen we aan iedereen!

Dit is de visie van waaruit we werken bij Nieuwe Koers. En graag zoeken we met onze klanten uit wat het werk is dat bij ze past, waar ze energie van krijgen en wat haalbaar is. En als een betaalde baan nog een stap te ver is, helpen we onze klanten om daar in ieder geval dichterbij te komen. We worden er blij van als we mensen perspectief kunnen geven, en handvatten om dat te bereiken wat ze willen in hun loopbaan. Dit doen we op een persoonlijke, toekomstgerichte en praktische manier.

We hebben een breed scala aan activiteiten die we kunnen inzetten: arbeidsdeskundig onderzoek, 2e spoortrajecten, jobcoaching, loopbaancoaching, werkfit maken trajecten, naar werk trajecten en modulaire re-integratiediensten in opdracht van het UWV. Ook denken we graag met werknemers en werkgevers mee om persoon en werk goed op elkaar af te stemmen. Kijk eens op onze website: https://nieuwekoers.nl/