Starten als ZZP-er?

Je hebt de knoop eindelijk doorgehakt, zelfs al een bedrijfsnaam bedacht, maar dan? Het einddoel heb je voor ogen, ja daar wil je heen. Maar hoe? Samen met de paarden kan je onderzoeken welke stappen gemaakt moeten worden. Het kan zijn dat een bepaalde stap meer aandacht nodig heeft, overgeslagen kan worden of juist extra toegevoegd moet worden. Experimenteren met de stappen kan ook. De paarden zullen telkens weer de situatie opnieuw bekijken en jou voorzien van feedback.

Je bedrijf is opgezet, stappen zijn doorlopen en je bent nu eigenaar. De volgende stap is klanten. Als je optimaal wilt samenwerken met een klant, zijn verbinding en afstemming voorwaardelijk. Door in verbinding met elkaar aan de slag te gaan, kan jouw klant zich steeds meer toevertrouwen aan jouw werkwijze. Een klant voelt zich verstaan als je luistert, duidelijk bent in wat jij bedoeld, helder communiceert en maar ook dat je ruimte open laat voor haar/zijn reactie. Het klinkt heel logisch, maar doe je dit ook? Door te werken met een paard kan je dit proces helder en inzichtbaar krijgen. Je kan experimenteren met jouw vaardigheden en deze eventueel aanpassen. Het paard zal je elke keer weer “opnieuw” zien en oordeellloos feedback geven.

Werkgever of werknemer

Leid of lijd jij als werkgever? Leiding geven is niet altijd makkelijk. Het wil maar niet lukken om iedereen mee te krijgen dan wel niet de zelfde kant op te laten kijken. Frustratie alom, het kost je energie en geld. Een extern buro een kijkje in de keuken laten doen, nieuw personeel, maar nog steeds geen resultaat. Door te werken met een paard zal duidelijk worden waarom het maar niet lukt, maar je kan ook meteen proberen hoe dan wel. Het paard zal direct reactie geven op jouw nieuwe aanpak.

Ben jij duidelijk in je communicatie? Zeg je A en doe je B? Hoe consequent ben je? Jouw leiderschap maakt of je leid of lijd. Een paard heeft duidelijkheid nodig om geleid te worden. Inconsequent gedrag wordt als onveilig beschouwd. Met jouw nieuwe aanpak kan je beter afstemmen op jouw personeel (het paard). Door de juiste balans te vinden tussen druk zetten en ruimte geven, zal het paard je volgen en jouw leiderschap erkennen.

Welke plek kan en mag jij innemen als werknemer? Krijg je alle ruimte of sta je onder druk? Lijkt het alsof niemand je begrijpt. Zien je collega’s je wel staan? Ren je voor iedereen het vuur uit je schoenen en ben je s’avonds bekaf? Neem je het werk mee naar huis? Als werknemer kan je het lastig vinden om je grenzen aan te geven, duidelijk te communiceren, loslaten, maar ook balans houden tussen je werk en prive leven. Het paard kan jou helpen inzichtelijk te maken wat jouw patronen en overtuigingen zijn. Waarom je dingen doet zoals je ze doet.

Ontspanning op de werkvloer

Wat leeft er op de werkvloer? Als team kan je ook werken met de paarden. Al snel zal duidelijk worden hoe jullie als team met elkaar omgaan, wat het effect daarvan is en welke gevoelens dit oproept. Hoeveel ruimte krijgt en geeft een ieder? Hoe hoog is de druk? De paarden zullen een helder feedback geven. Deze feedback kunnen jullie meenemen en optimaliseren eenmaal terug op de werkvloer. Een super leuke en verfrissende manier om inzicht te krijgen in wat er speelt en wat de onderlinge verhoudingen zijn.

LOGOFBH

Ik ben starter

€ 75,-

Ik wil graag mijn mogelijkheden en te nemen stappen onderzoeken.

Boek een sessie
LOGOFBH

Ik ben werknemer/werkgever

€ 85,-

Ik wil graag mijn leiderschap en/of plek in de organisatie onderzoeken.

Boek een sessie
VoiceDHorsecc

Wij zijn een team

Prijs op aanvraag

Wij willen graag onze mogelijkheden onderzoeken. Ook als teamuitje of bedrijfsactiviteit te boeken.

Boek een sessie